Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62940
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Vĩ Nhân
dc.date.accessioned2023-12-26T09:24:42Z-
dc.date.available2023-12-26T09:24:42Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350406en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62940-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.282 - tr.63 - 66 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleXác định hàm lượng Tanin trong cây thức ăn gia súc ở dạng tươi và sấy khô = Determination of tannin content in forage plants in fresh and dried samplesen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2822022063.pdf361 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.