Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62256
Title: Nghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình trích ly anthocyanin từ khoai lang tím (ipomoea batatas (L.) Lam) trồng tại tỉnh Vĩnh Long, Việt Nam = A study on the factors affecting the anthocyanin extraction from purple sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam) grown in Vinh Long province, Vietnam
Authors: Nguyễn, Lê Tân Thiện Hoàng Thị Thu Hằng Trần Minh Phúc Lương Thị Phương Liên Bùi Thế Vinh
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.353-362 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353575
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62256
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S202022353.pdf1.46 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.