Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62256
Title: | Nghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình trích ly anthocyanin từ khoai lang tím (ipomoea batatas (L.) Lam) trồng tại tỉnh Vĩnh Long, Việt Nam = A study on the factors affecting the anthocyanin extraction from purple sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam) grown in Vinh Long province, Vietnam | Authors: | Nguyễn, Lê Tân Thiện Hoàng Thị Thu Hằng Trần Minh Phúc Lương Thị Phương Liên Bùi Thế Vinh | Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.353-362 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353575 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62256 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S202022353.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.