Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62256
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Tân Thiện Hoàng Thị Thu Hằng Trần Minh Phúc Lương Thị Phương Liên Bùi Thế Vinh
dc.date.accessioned2023-12-26T09:14:02Z-
dc.date.available2023-12-26T09:14:02Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353575en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62256-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.353-362 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình trích ly anthocyanin từ khoai lang tím (ipomoea batatas (L.) Lam) trồng tại tỉnh Vĩnh Long, Việt Nam = A study on the factors affecting the anthocyanin extraction from purple sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam) grown in Vinh Long province, Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S202022353.pdf
  • Size : 1,46 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.