Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Kim Liên
dc.contributor.authorPhạm, Thị Anh Thư
dc.contributor.authorTrần, Hoảng Diễm Quỳnh
dc.contributor.authorBùi, Minh Nhật
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Xuyên
dc.contributor.authorNguyễn, Phương Tùng
dc.contributor.authorBùi, Minh Nhật Uyên
dc.contributor.authorĐinh, Thị Hài Thuận
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Thúy
dc.date.accessioned2023-12-26T09:14:01Z-
dc.date.available2023-12-26T09:14:01Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353574en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62253-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.345-352 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ, hoạt độ nước và khí CO2 lên sự tăng trưởng của Aspergillus flavus 01 và Fusarium proliferatum 01 trong quá trình bào quân lúa = Impacts of temperature, water activity and co2 on the growth of F. proliferatum and A. flavus during the rice storage processen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S202022345.pdf
  • Size : 1,09 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.