Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62046
Title: Ảnh hưởng của việc bổ sung Fructooligosaccharide và vi khuẩn Bacillus subtilis vào thức ăn lên đáp ứng miễn dịch và khả năng kháng bệnh cá điêu hồng (Oreochromis sp.) = Effects of dietary supplementation of Fructooligosaccharide and Bacillus subtilis on immune response and disease resistance of red tilapia (Oreochromis sp.)
Authors: Bùi, Thị Bích Hằng
Giang, Ngọc Hạnh
Trần, Thị Mỹ Duyên
Đặng, Thụy Mai Thy
Trần, Thị Tuyết Hoa
Keywords: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.2 - tr.201-212 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334107
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62046
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V20S022022201.pdf14.84 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.