Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62046
Title: | Ảnh hưởng của việc bổ sung Fructooligosaccharide và vi khuẩn Bacillus subtilis vào thức ăn lên đáp ứng miễn dịch và khả năng kháng bệnh cá điêu hồng (Oreochromis sp.) = Effects of dietary supplementation of Fructooligosaccharide and Bacillus subtilis on immune response and disease resistance of red tilapia (Oreochromis sp.) | Authors: | Bùi, Thị Bích Hằng Giang, Ngọc Hạnh Trần, Thị Mỹ Duyên Đặng, Thụy Mai Thy Trần, Thị Tuyết Hoa |
Keywords: | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.2 - tr.201-212 - ISSN.2588-1299 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334107 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62046 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv169V20S022022201.pdf | 14.84 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.