Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62046
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bùi, Thị Bích Hằng | |
dc.contributor.author | Giang, Ngọc Hạnh | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Mỹ Duyên | |
dc.contributor.author | Đặng, Thụy Mai Thy | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Tuyết Hoa | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:12:48Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:12:48Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=334107 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62046 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2022 - no.2 - tr.201-212 - ISSN.2588-1299 | en |
dc.subject | Khoa học Nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Ảnh hưởng của việc bổ sung Fructooligosaccharide và vi khuẩn Bacillus subtilis vào thức ăn lên đáp ứng miễn dịch và khả năng kháng bệnh cá điêu hồng (Oreochromis sp.) = Effects of dietary supplementation of Fructooligosaccharide and Bacillus subtilis on immune response and disease resistance of red tilapia (Oreochromis sp.) | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv169V20S022022201.pdf | 14.84 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.