Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61440
Title: Nghiên cứu hàm lượng chất dinh dưỡng trong một số loại rau củ sau sấy = Research of nutritional contents in some vegetables after dryng
Authors: Đặng, Thị Thúy Hạt
Trần, Thị Thanh Thủy
Trần, Thị Phương
Đặng, Thế Anh
Nguyễn, Vân Hương
Nguyễn, Thị Yến
Vũ, Huy Định
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2022 - no.1 - tr.75-81 - ISSN.1859-3828
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335520
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61440
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv421S012022075.pdf352.03 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 20

1
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.