Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61440
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Thúy Hạt
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh Thủy
dc.contributor.authorTrần, Thị Phương
dc.contributor.authorĐặng, Thế Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Vân Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Yến
dc.contributor.authorVũ, Huy Định
dc.date.accessioned2023-12-26T08:46:04Z-
dc.date.available2023-12-26T08:46:04Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=335520en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/61440-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2022 - no.1 - tr.75-81 - ISSN.1859-3828en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ Lâm nghiệpen
dc.titleNghiên cứu hàm lượng chất dinh dưỡng trong một số loại rau củ sau sấy = Research of nutritional contents in some vegetables after dryngen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv421S012022075.pdf
  • Size : 352,03 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.