Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59243
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thúy Nga
dc.date.accessioned2023-12-26T07:27:52Z-
dc.date.available2023-12-26T07:27:52Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352949en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59243-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNhân lực Khoa học xã hội - 2022 - no.10 - tr.16 - 23 - ISSN.0866 - 756Xen
dc.subjectNhân lực Khoa học xã hộien
dc.titleQuan điểm, giải pháp hoàn thiện pháp luật về an toàn thực phẩm ở Việt Nam hiện nay = Viewpoints and solutions to complete Law on food safety in Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv439S102022016.pdf
  • Size : 965,08 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.