Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59243
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thúy Nga
dc.date.accessioned2023-12-26T07:27:52Z-
dc.date.available2023-12-26T07:27:52Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=352949en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/59243-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNhân lực Khoa học xã hội - 2022 - no.10 - tr.16 - 23 - ISSN.0866 - 756Xen
dc.subjectNhân lực Khoa học xã hộien
dc.titleQuan điểm, giải pháp hoàn thiện pháp luật về an toàn thực phẩm ở Việt Nam hiện nay = Viewpoints and solutions to complete Law on food safety in Vietnamen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv439S102022016.pdf965.08 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

20
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.