Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5825
Title: | ẢNH HƯỞNG CỦA CHẤT ĐIỂU HÒA TĂNG TRƯỞNG THỰC VẬT ĐẾN KHẢ NĂNG TẠO MÔ SẸO TỪ THÂN VÀ LÁ IN-VITRO CỦA CÂY OẢI HƯƠNG (Lavandula dentata) = EFFECT OF PHYTOHORMONES ON IN-VITRO CALLUS FORMATION FROM LEAVES AND STEMS OF LAVENDER (Lavandula dentata) | Authors: | Trần, Thị Anh Thoa Trịnh, Thị Hương Lê, Thị Thúy Nguyễn, Thị Tuyết Nhung |
Keywords: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.1 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304039 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5825 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
46287-1465-146498-1-10-20200226.pdf | 908.3 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.