Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5825
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Anh Thoa
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Hương
dc.contributor.authorLê, Thị Thúy
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tuyết Nhung
dc.date.accessioned2023-11-08T02:57:17Z-
dc.date.available2023-11-08T02:57:17Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=304039en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5825-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.1en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleẢNH HƯỞNG CỦA CHẤT ĐIỂU HÒA TĂNG TRƯỞNG THỰC VẬT ĐẾN KHẢ NĂNG TẠO MÔ SẸO TỪ THÂN VÀ LÁ IN-VITRO CỦA CÂY OẢI HƯƠNG (Lavandula dentata) = EFFECT OF PHYTOHORMONES ON IN-VITRO CALLUS FORMATION FROM LEAVES AND STEMS OF LAVENDER (Lavandula dentata)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.