Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5707
Title: Nghiên cứu mô hình động học của quá trình chiết xuất và thành phần hóa học của tinh dầu vỏ Cam (Citrus sinensis) = Assessing the kinetic model on exraction of essential oil and chemical composition from orange pells (Citrus sinensis)
Authors: Đào, Tấn Phát
Ngô, Thị Cẩm Quyên
Trần, Thị Kim Ngân
Phạm, Trí Nhựt
Trần, Thiện Hiền
Nguyễn, Thanh Việt
Mai, Huỳnh Cang
Đỗ, Đình Nhật
Lưu, Xuân Cường
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.8
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=302134
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/5707
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.