Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56864
Title: Ảnh hưởng của quá trình làm lạnh đến đặc điểm ngon miệng và độ an toàn của thịt bò = Effect of cooling methods on palatability and safety feature
Authors: Ngô, Đình Tân
Keywords: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.275 - tr.71-84 - ISSN.1859-476X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338817
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56864
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2752022071.pdf
  • Size : 2,04 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.