Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Đình Tân
dc.date.accessioned2023-12-26T03:09:08Z-
dc.date.available2023-12-26T03:09:08Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338817en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56864-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2022 - no.275 - tr.71-84 - ISSN.1859-476Xen
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của quá trình làm lạnh đến đặc điểm ngon miệng và độ an toàn của thịt bò = Effect of cooling methods on palatability and safety featureen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2752022071.pdf
  • Size : 2,04 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.