Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56636
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐào, Mỹ Linh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Phương
dc.contributor.authorLê, Thị Hương
dc.contributor.authorĐỗ, Tất Thành
dc.date.accessioned2023-12-26T03:05:58Z-
dc.date.available2023-12-26T03:05:58Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340362en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56636-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.1 - tr.59-63 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleHiệu quả chăm sóc dinh dưỡng theo tiếp cận ERAS lên sự phục hồi chức năng ruột ở bệnh nhân phẫu thuật ung thư đại tràng tại Bệnh viện Hữu nghị Việt Đức năm 2021 – 2022 = Effects of nutritionals aspects approaching ERAS concept in gastrointestinal function recovery in elective colorectal resection in Viet Duc university hospital in 2021 - 2022en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V517S12022059.pdf
  • Size : 300,67 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.