Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56589
Title: | Khẩu phần ăn trước phẫu thuật của bệnh nhân ung thư đại trực tràng tại Bệnh viện Đại học Y dược thành phố Hồ Chí Minh = Pre-operative food portions of colorectal cancer patients at University medical center Ho Chi Minh city | Authors: | Đoàn, Duy Tân Võ, Duy Long Lê, Thị Hương |
Keywords: | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.217-220 - ISSN.1859-1868 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340290 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56589 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv46V516S22022217.pdf | 267.19 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.