Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56589
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐoàn, Duy Tân
dc.contributor.authorVõ, Duy Long
dc.contributor.authorLê, Thị Hương
dc.date.accessioned2023-12-26T03:05:44Z-
dc.date.available2023-12-26T03:05:44Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340290en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/56589-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2022 - no.2 - tr.217-220 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleKhẩu phần ăn trước phẫu thuật của bệnh nhân ung thư đại trực tràng tại Bệnh viện Đại học Y dược thành phố Hồ Chí Minh = Pre-operative food portions of colorectal cancer patients at University medical center Ho Chi Minh cityen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv46V516S22022217.pdf267.19 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.