Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55686
Title: | Nghiên cứu biện pháp xử lý nhằm ổn định chất lượng cho củ hành tím trong quá trình bảo quản = Study on postharvest treatments for stabilizing the quality of purple onion during storage | Authors: | HoàngThị, Lệ Hằng Nguyễn, Thị Thùy Linh Nguyễn, Thị Thu Hường Nguyễn, Thị Lài |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.07 - tr.73 - 79 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340390 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55686 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S072022073.pdf | 1.16 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.