Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55686
Title: Nghiên cứu biện pháp xử lý nhằm ổn định chất lượng cho củ hành tím trong quá trình bảo quản = Study on postharvest treatments for stabilizing the quality of purple onion during storage
Authors: HoàngThị, Lệ Hằng
Nguyễn, Thị Thùy Linh
Nguyễn, Thị Thu Hường
Nguyễn, Thị Lài
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.07 - tr.73 - 79 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340390
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55686
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S072022073.pdf1.16 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.