Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54823
Title: Ảnh hưởng phụ gia bổ sung đến chất lượng sản phẩm sirô dâu tằm (Morus Alba L.) = The impacts of added additives on mulberry syrup (Moruss Alba L.)
Authors: Võ, Tấn Thạnh
Phan, Kim Tỏa
Nguyễ, Duy Tân
Nguyễn, Thị Cà Linh
Nguyễn, Thị Yến Phượng
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.5 - tr.366-371 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342071
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54823
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S52022366.pdf776.37 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

6
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.