Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54823
Title: Ảnh hưởng phụ gia bổ sung đến chất lượng sản phẩm sirô dâu tằm (Morus Alba L.) = The impacts of added additives on mulberry syrup (Moruss Alba L.)
Authors: Võ, Tấn Thạnh
Phan, Kim Tỏa
Nguyễ, Duy Tân
Nguyễn, Thị Cà Linh
Nguyễn, Thị Yến Phượng
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.5 - tr.366-371 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342071
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/54823
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S52022366.pdf776.37 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

12
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.