Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52016
Title: Tìm hiểu kỹ hàng rào kỹ thuật, giảm thiểu rủi ro xuất khẩu hàng thực phẩm
Authors: Lê, Kim Liên
Keywords: Tiêu chuẩn Đo lường Chất lượng
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tiêu chuẩn Đo lường Chất lượng - 2022 - no.7 - tr.26-27 - ISSN.1859-0284
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=346223
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52016
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv121S072022026.pdf452.51 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.