Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52016
Title: | Tìm hiểu kỹ hàng rào kỹ thuật, giảm thiểu rủi ro xuất khẩu hàng thực phẩm | Authors: | Lê, Kim Liên | Keywords: | Tiêu chuẩn Đo lường Chất lượng | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tiêu chuẩn Đo lường Chất lượng - 2022 - no.7 - tr.26-27 - ISSN.1859-0284 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=346223 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52016 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv121S072022026.pdf | 452.51 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.