Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52016
Title: Tìm hiểu kỹ hàng rào kỹ thuật, giảm thiểu rủi ro xuất khẩu hàng thực phẩm
Authors: Lê, Kim Liên
Keywords: Tiêu chuẩn Đo lường Chất lượng
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tiêu chuẩn Đo lường Chất lượng - 2022 - no.7 - tr.26-27 - ISSN.1859-0284
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=346223
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52016
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv121S072022026.pdf
  • Size : 452,51 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.