Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51594
Title: Nghiên cứu thành phần hóa học và hoạt tính chống oxy hóa của lá Trâm mốc = Phytochemical constituents and anti - oxidant activity of the leaf extract from Syzygium cumini (L.)
Authors: Lý, Hồng Hương Hạ
Trần, Trung Trĩnh
Đặng, Thị Lệ Thủy
Võ, Thị Bích Ngọc
Đỗ, Chiếm Tài
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.09 - tr.60 - 65 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343462
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51594
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S092022060.pdf813.94 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.