Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51594
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLý, Hồng Hương Hạ
dc.contributor.authorTrần, Trung Trĩnh
dc.contributor.authorĐặng, Thị Lệ Thủy
dc.contributor.authorVõ, Thị Bích Ngọc
dc.contributor.authorĐỗ, Chiếm Tài
dc.date.accessioned2023-12-26T01:07:46Z-
dc.date.available2023-12-26T01:07:46Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=343462en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51594-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.09 - tr.60 - 65 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu thành phần hóa học và hoạt tính chống oxy hóa của lá Trâm mốc = Phytochemical constituents and anti - oxidant activity of the leaf extract from Syzygium cumini (L.)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S092022060.pdf813.94 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.