Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51407
Title: Ảnh hưởng của thời gian tiệt trùng đến thành phần dinh dưỡng, giá trị cảm quan và chỉ tiêu vi sinh của thịt cua đồng đóng hộp = Effects of the sterilization time on the nutritional components, sensorial values and bacterial criteria of the canned ricefield crab meat product
Authors: Nguyễn, Duy Tân
Võ, Thị Xuân Tuyền
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.7 - tr.378-383 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=342840
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/51407
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S72022378.pdf835.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

27
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.