Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50202
Title: Tạo chế phẩm probiotic Bacillus sp.RGB7.1 và ảnh hưởng của chế phẩm đến tỷ lệ nuôi sống và khối lượng của gà
Authors: Nguyễn, Thị Lâm Đoàn
Hồ, Thị Thơm
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.09 - tr.141 - 148 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318679
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50202
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S092021141.pdf
  • Size : 6,27 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.