Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50202
Title: | Tạo chế phẩm probiotic Bacillus sp.RGB7.1 và ảnh hưởng của chế phẩm đến tỷ lệ nuôi sống và khối lượng của gà |
Authors: | Nguyễn, Thị Lâm Đoàn Hồ, Thị Thơm |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.09 - tr.141 - 148 - ISSN.1859-4581 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318679 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50202 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv201S092021141.pdf
Size : 6,27 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.