Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50195
Title: | Ảnh hưởng của các nguyên liệu bổ sung đến chất lượng thịt cua đồng đóng hộp | Authors: | Nguyễn, Duy Tân Võ, Thị Xuân Tuyền Võ, Tấn Thạnh Nguyễn, Thị Minh Anh |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.09 - tr.89 - 97 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318672 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50195 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S092021089.pdf | 6.53 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.