Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50194
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của chitosan và dịch chiết trà xanh đến chất lượng fillet cá tra (Pangasius hypophthalmus) để đông lạnh
Authors: Trần, Thị Hồng Cẩm
Nguyễn, Thị Thanh Bình
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.09 - tr.98 - 104 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318673
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/50194
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S092021098.pdf5.66 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.