Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49481
Title: Ảnh hưởng của xử lý axit propionic kết hợp với bao màng sáp sau thu hoạch đến chất lượng quả chanh leo tím (Passiflora edulis Sims.)
Authors: Lê, Hải Hà
Nguyễn, Sáng
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.819-828 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318696
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49481
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V19S062021819.pdf767.92 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

4
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.