Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49350
Title: Phân tích sự thay đổi chất lượng sản phẩm nước lẩu cua đồng theo thời gian bảo quản
Authors: Nguyễn, Duy Tân
Võ, Thị Xuân Tuyền
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.10 - tr.106-111 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320164
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49350
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S102021106.pdf4.98 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.