Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48572
Title: Ảnh hưởng của loại nguyên liệu và điều kiện xử lý nha đam (aloe vera) đến chất lượng nước nha đam = Effect of raw materials and processing conditions of aloe vera on quality of aloe vera water
Authors: Vương, Bảo Thy
Trần, Ngọc Điệp
Nguyễn, Chí Dũng
Huỳnh, Lê Đạt
Keywords: Khoa học (Đại học Cửu Long)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cửu Long) - 2021 - no.22 - tr.55-70
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318629
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48572
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv484S222021055.pdf3.17 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.