Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47704
Title: | Ảnh hưởng của nhai kẹo cao su xylitol đến lưu lượng và pH nước bọt | Authors: | Lê, Thị Thu Hằng Trần, Phương Nga |
Keywords: | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2021 - no.2 - tr.26-29 - ISSN.1859-1868 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321199 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47704 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv46V502S22021026.pdf | 248.72 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.