Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47491
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Như Linh
dc.contributor.authorThái, Thị Bích Vân
dc.date.accessioned2023-12-15T02:10:16Z-
dc.date.available2023-12-15T02:10:16Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320677en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47491-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2021 - no.266 - tr.46 - 51en
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleChế biến bảo quản thân cây ngô làm thức ăn cho bò thịt tại huyện Ea Kar, tỉnh Đắk Lắken
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2662021046.pdf6.84 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.