Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47491
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Như Linh
dc.contributor.authorThái, Thị Bích Vân
dc.date.accessioned2023-12-15T02:10:16Z-
dc.date.available2023-12-15T02:10:16Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320677en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47491-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2021 - no.266 - tr.46 - 51en
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleChế biến bảo quản thân cây ngô làm thức ăn cho bò thịt tại huyện Ea Kar, tỉnh Đắk Lắken
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2662021046.pdf
  • Size : 6,84 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.