Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45747
Title: | Nghiên cứu thành phần hóa học hạt nhục đậu khấu (Myristica fragrans Houtt.) | Authors: | Ngô, Thị Quỳnh Mai Trần, Thị Ngân Nguyễn, Thị Thu Phương |
Keywords: | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2021 - no.Đặc biệt 1 - tr.132-135 - ISSN.1859-1868 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322986 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45747 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv46V503SDB12021132.pdf | 470.19 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.