Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45347
Title: | Thành phần hóa học và hoạt tính ức chế enzyme α-glucosidase của thân cây Chóp mao ( Salacia chinensis L.) | Authors: | Dương, Thị Thanh Trúc Đặng, Hoàng Phú Lê, Hữu Thọ Đỗ, Văn Nhật Trường Nguyễn, Xuân Hải Nguyễn, Minh Hoàng Nguyễn, Thị Thanh Mai Nguyễn, Trung Nhân |
Keywords: | Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.3 - tr.1422-1428 - ISSN.2588-106X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323125 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45347 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv149V5S320211422.pdf | 1.99 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.