Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45347
Title: Thành phần hóa học và hoạt tính ức chế enzyme α-glucosidase của thân cây Chóp mao ( Salacia chinensis L.)
Authors: Dương, Thị Thanh Trúc
Đặng, Hoàng Phú
Lê, Hữu Thọ
Đỗ, Văn Nhật Trường
Nguyễn, Xuân Hải
Nguyễn, Minh Hoàng
Nguyễn, Thị Thanh Mai
Nguyễn, Trung Nhân
Keywords: Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.3 - tr.1422-1428 - ISSN.2588-106X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323125
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45347
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv149V5S320211422.pdf1.99 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.