Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42782
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của các thông số kỹ thuật quá trình sấy phun đến chất lượng bột thanh long ruột đỏ
Authors: Trần, Minh Phúc
Nguyên, Hồng Chương
Trần, Hồng Quân
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.15 - tr.128-134 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326179
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42782
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S152021128.pdf948.09 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.