Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42782
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Minh Phúc
dc.contributor.authorNguyên, Hồng Chương
dc.contributor.authorTrần, Hồng Quân
dc.date.accessioned2023-12-15T01:04:57Z-
dc.date.available2023-12-15T01:04:57Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326179en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42782-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.15 - tr.128-134 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của các thông số kỹ thuật quá trình sấy phun đến chất lượng bột thanh long ruột đỏen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S152021128.pdf
  • Size : 948,09 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.