Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42639
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Thu Hà | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Thao | |
dc.contributor.author | Hà, Văn Tú | |
dc.date.accessioned | 2023-12-15T01:04:20Z | - |
dc.date.available | 2023-12-15T01:04:20Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=325885 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42639 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học đất - 2021 - no.63 - tr.40 - 46 - ISSN.2525-2216 | en |
dc.subject | Khoa học đất | en |
dc.title | Đánh giá khả năng thay thế phân khoáng bằng sản phẩm hữu cơ, sinh học trong sản xuất cà chua nhằm nâng cao giá trị sản phẩm | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv61S632021040.pdf | 290.95 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.