Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42133
Title: | Điều kiện an toàn vệ sinh thực phẩm tại bếp ăn bán trú trong các trường học của thành phố Thanh Hóa năm 2020 | Authors: | Lê, Hồng Quang Lê, Thị Hương Nguyễn, Thị Thu Liễu Dương, Thị Thu Hiền Nguyễn, Thùy Ninh |
Keywords: | Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.8 - tr.370-377 - ISSN.2354-080X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327810 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42133 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv251V144S082021370.pdf | 271.61 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.