Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42133
Title: Điều kiện an toàn vệ sinh thực phẩm tại bếp ăn bán trú trong các trường học của thành phố Thanh Hóa năm 2020
Authors: Lê, Hồng Quang
Lê, Thị Hương
Nguyễn, Thị Thu Liễu
Dương, Thị Thu Hiền
Nguyễn, Thùy Ninh
Keywords: Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.8 - tr.370-377 - ISSN.2354-080X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327810
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42133
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv251V144S082021370.pdf271.61 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.