Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42127
Title: Tối ưu hóa quá trình thủy phân protein nội tạng hải sâm bằng papain
Authors: Tạ, Ngọc Ly
Đặng, Minh Nhật
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2021 - no.5.2 - tr.63-68 - ISSN.1859-1531
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327805
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42127
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv465V19S522021063.pdf1.3 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.