Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42127
Title: | Tối ưu hóa quá trình thủy phân protein nội tạng hải sâm bằng papain | Authors: | Tạ, Ngọc Ly Đặng, Minh Nhật |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2021 - no.5.2 - tr.63-68 - ISSN.1859-1531 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327805 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42127 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv465V19S522021063.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.