Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41752
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Xuân Đông
dc.date.accessioned2023-12-14T09:15:39Z-
dc.date.available2023-12-14T09:15:39Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327311en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41752-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Việt Nam - 2021 - no.9A - tr.46-47 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Việt Namen
dc.titleSản xuất bột nêm từ phụ phẩm chế biến cá ngừ bằng công nghệ sinh họcen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8S9A2021046.pdf760.74 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

26
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.