Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Ngân
dc.contributor.authorPhạm, Bích Diệp
dc.date.accessioned2023-12-14T09:11:06Z-
dc.date.available2023-12-14T09:11:06Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327233en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41670-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.7 - tr.201-208 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleMột số yếu tố liên quan đến ý định sử dụng đồ ăn nhanh của sinh viên trường Đại học Y Hà Nội năm 2020-2021en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv251V143S072021201.pdf
  • Size : 216,28 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.