Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40860
Title: Ảnh hưởng của phương pháp hạ nhiệt đến chất lượng tinh dịch lợn bảo quản ở nhiệt độ thấp
Authors: Bùi, Huy Doanh
Đinh, Thị Yên
Cù, Thị Thiên Thu
Nguyễn, Ngọc Kiên
Nguyễn, Thị Tuyết Lê
Đặng, Thái Hải
Phạm, Kim Đăng
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.02 - tr.246-253 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314233
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40860
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V19S022021246.pdf
  • Size : 392,66 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.