Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40565
Title: Nghiên cứu công nghệ sản xuất giấy chống thấm dầu mỡ, ứng dụng làm bao gói thực phẩm dạng khô = Study on technology of greaseproof paper for dry food packaging
Authors: Cao, Văn Sơn
Lê, Thị Quỳnh Hoa
Đỗ, Thị Thu Nguyệt
Đỗ, Thanh Tú
Keywords: Khoa học & công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học & công nghệ Việt Nam - 2021 - no.03B - tr.55-59 - ISSN.1859-4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314705
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40565
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V63BS032021055.pdf532.22 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.