Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40420
Title: Ảnh hưởng của đột biến điểm G/T tại đầu 5’ intron 1 gen Waxy đến hàm lượng amylose và độ bền gel ở một số mẫu giống lúa Việt Nam
Authors: Nguyễn, Quốc Trung
Lưu, Thị Vân
Nguyễn, Chính Việt
Tống, Văn Hải
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.03 - tr.339-346 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314288
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40420
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V19S032021339.pdf963.49 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.