Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39131
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Quốc Hồng Thi
dc.date.accessioned2023-12-14T08:50:37Z-
dc.date.available2023-12-14T08:50:37Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316181en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39131-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.3 - tr.124-129 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleBảo tồn và phát huy giá trị văn hóa ẩm thực Khmer Nam Bộ trong phát triển du lịch tại đồng bằng sông Cửu Long = Conserving and promoting Khmer Krom cuisine in developing the tourism in the Mekong Deltaen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S32021124.pdf
  • Size : 5,54 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.