Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39131
Title: | Bảo tồn và phát huy giá trị văn hóa ẩm thực Khmer Nam Bộ trong phát triển du lịch tại đồng bằng sông Cửu Long = Conserving and promoting Khmer Krom cuisine in developing the tourism in the Mekong Delta | Authors: | Lê, Quốc Hồng Thi | Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2021 - no.3 - tr.124-129 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316181 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39131 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv146S32021124.pdf | 5.54 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.