Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38633
Title: | Nghiên cứu quy trình chiết anthocyanin từ hoa đậu biếc khô ứng dụng làm chất chỉ thị phát hiện hàn the = A study on using anthocyanins extracted from dried Clitoria ternatea to identify borax in food | Authors: | Nguyễn, Xuân Thị Diễm Trinh | Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2021 - no.4 - tr.339-345 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316316 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38633 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S42021339.pdf | 6.25 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.